Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Ascended @ Arathor
TANK ÉS HEAL
Inertia @ Ragnaros
9/10 HC BRF - DPS/Tank/Heal spot van Main csapatba!
Angels with Filthy Souls @ Arathor
Teljeskörű tagfelvétel!
Nameless @ Ragnaros
Általános Tagfelvétel
Legendary @ Ragnaros
pvp-bővítés
+ új recruit beküldése
topik Kérdések 3.0
Sokaknak ez a gondja. Itt gyűlnek össze. Nézegesd ezt a fórumot hátha van ott valami megoldás.
Norton - 9 órája
topik Kérdések 3.0
valaki tolja mar 6.2 ptr szeron nekem nem müködik,ezt hibat irja ki a ptr be jelentkezesnel:https://us.battle.net/support/en/article/error-112,meg character copy  sincs, battlenet accomon ezt irja ki  Public Test Realm (PTR) This account is eligible to access the PTR.
Halal - 9 órája
topik Kérdések 3.0
szerintem az időeltolódás nagyobb probléma lesz, 100-as latency még egész korrekt.
Fea - 10 órája
topik Egy kezdő kérdései!
 Mármint érmét váltottam. Az érme esett, de akkor az normál ezek szerint. Köszi a választ.
Garott - 11 órája
topik Egy kezdő kérdései!
 Heirloom az szintezésre van másra nem. HC-ból max a draenic coinok esnek amik beválthatók heirloom upgradera. Biztos heirloom esett?
Cseho - 11 órája

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 1308 napja
21
A Hét addonja rovatban ezúttal kissé előreszaladunk, ugyanis a 4.3-ban érkező Transmogrificationhöz ajánlunk egy addont...

A MogIt tulajdonképpen egy adatbázis, amelyben a játékban még elérhető zöld/kék/lila itemek szerepelnek. Azt, hogy ne fogja meg a gépünket, az adatok rendszerezésével érte el a fejlesztőduó: a felszerelés armortípus és equipmentslot szerint csoportosítva szerepel adatbázisokba rendezve, amelyeket csak akkor tölti be az addon, ha keresel az adott adatbázisban. Sőt, megkereshetjük az azonos modellel rendelkező tárgyakat is, illetve akár egy adott színre is kereshetünk, ha valamilyen azonos színű felszerelést akarunk összerakni magunknak. A keresés szűrhető a sloton és az armortípuson kívül szint szerint is, ha egy specifikus tartalomban elérhető felszerelésre vagyunk kíváncsiak (mint pl. a BC vagy a WotLK itemei); és nem meglepő módon frakció szerint is szűrhetünk, hogy ne kavarjanak be olyan tárgyak, amelyeket ilyen megkötés miatt nem gyűjthetünk be.Természetesen a megtalált cuccokról azt is elárulja az addon, hogy honnan szerezhetjük be őket, és egy kívánságlistába is elmenthetjük azokat, amelyeket be akarjuk szerezni. És ami a lényeg: mindegyik tárgy 3D-s modelljét is megnézhetjük, ezzel könnyebben összeállíthatjuk a Transmogrification alapjául szolgáló cuccok listáját, hiszen rögtön látjuk, hogy is néz ki, amit kiválasztottunk. Sőt, ez a modell az egérgörgővel forgatható, és az extra tooltip az AtlasLootban vagy az AphesLootBrowserben megnézett itemeknél is megjelenik.Radeon 6850, 4 GB RAM, Athlon II X4 640 proci; és a 100 MB-os interface-t néha megérzem. Persze az is igaz, hogy az átlaghoz képest rengeteg adatgyűjtő addont használok.
 Mondjuk lehet azért nem tűnik fel, mert a konfigom új és játék kategóriás. Ramból van 8gb szóval az nem gond, a játék meg dalaranon és exodar egyes helyeit kivéve nem megy 60 fps alá (ultra grafika), (fölé sem a v-sync miatt), de én ilyet nem tapasztaltam. Gyengébb gépen előfordulhat.
A memória használata csak egy tünet. Aminek sok RAM kell, az procit is igényel, amikor frissíti az adatbázisát; és a túl sok adatbázis egyszerre képes megfogni a játékot, ami nálad fps-esésben fog megnyilvánulni. Vagyis egy pazarló UI miatt talán nem tudsz kifutni a tűzből egy apró szaggatás miatt; és wipe-oltatod a raidet... (ne felejtsd el, hogy a WoW önmagában is megeszik 1 GB RAM-ot bármikor minimum)
 De 50 mega miért gond? Ma már 4gb van a legtöbb gépben, mikor jelent gondot 50 vagy akár 100 mega? 2 gbnél mondjuk többszáz már lehet gond, de 4gb mellett szerintem a 200-300 mega lenne mondjuk a plafon amire azt mondanám, hogy az már foglal.
Azt mondtad, hogy mobilneted van laptophoz. Na az már fos Laughing out loud

Szép addon.
#16 | Paplan válasza #13
Latency fix, csak vajakolas.
Nem csokkenti a latencyt, sot plusz forgalmat general.

Az sem lagot okozott, hanem szaggatást.
pl. gs addon folyamat inspectelt az csinált laggot nem?
am latency csökkentő cucc az a leatrix latency fix
laptoprol levev szo, tippem szerint win7 van rajta. ott meg van valami keveres az ip csomagok "optimalazasaval" kapcsolatban (nem azonnal kuld mindent, hanem var, amig bizonyos szamu osszejon). a problema orovosolhato registry bejegyzes modositassal. tessek utrana guglizni. Smiling
Azt a 0,5 másodperces lagot (ha az interface is ennyit jelez ki latencynek) más okozza, addonok erre nem képesek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee 10 dolog amit mindenkinek érdemes tudni a World of Warcraft-tal kapcsolatban
12
darkonee - 1 napja
Ez csak egy részlete a battle.net-en megjelent This Month in WoW cikknek.
mgitta Lore Leckék a Wowlore Fordításokon!
0
mgitta - 4 napja
Hosszas gondolkodás és előkészület után úgy döntöttem, hogy bátor leszek és belevágok a videó-bizniszbe, aminek a Lore Leckék címet adtam.
Norton Egy új kiegészítő előszele a 6.2?
23
Norton - 7 napja
A PTR patchekben megszokott ilyen-olyan változtatások, frissítések mellett időnként olyan részletekre bukkanhatunk, amik akaratlanul is elindítják a spekulálást. A legutóbbi PTR buildet nézegetve például arra következtethetünk, hogy a Naval (azaz hajós) missziókkal a Blizzard közelíteni szeretné egymáshoz a játék egyes aspektusait. 
Norton Hogyan szerezhetünk goldot followerekkel?
44
Norton - 13 napja
Aki még nem ismerné, azoknak elmagyarázom, hogy hogyan alakíthatod át a followoereket pénzgyáros rabszolgákká. Az új Gold Hungary első cikkében egy kevés energiát igénylő, mégis karakterenként naponta több száz (akár több ezer) aranyat hozó módszert mutatok.
mgitta Karazhan, a Gorehowl és Draenor
3
mgitta - 15 napja
Gondolkodtatok már azon, hogy hogy kerülhetett a Gorehowl Prince Malchezaar kezébe Karazhan tornyának tetején? Én ugyanis igen. És a nagy elgondolásból született meg ez a kissé hajmeresztő teória Smiling
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu