Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Inertia @ Ragnaros
Ranged dpsek és egy Tank számára !
Eternal Sunrise @ Bloodscalp
Általános tagfelvétel
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Caster Dps / Heal
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
A real ID korában, mikor bárkivel lehet instázni, szvsz érdemes akár rerollolni is.Remélem, nem tűnök cinikusnak, mert nem az a cél, csak megoldást próbálok ajánlani. Mert arra várni, hogy a Blizz ezellen csakúgy tesz valamit, szerintem reménytelen, vazze. Már csak azért is, mert 10 év alatt sem tettek semmit.
Frosty - 4 órája
topik Vazze topic
ott a pont vazze akkor lesz majd nagy lemondogatás, amikor megint elindul a kieg és összezavarják az embereket. a két külön starting zone semmit sem fog számítani. a sok idióta megy majd a másik oldalra campelni. mi értelme pl egy városban gankelni? honort nem ad, bosst nem ölnek, csak zaklatás... a legszánalmasabb, hogy a blizz ezt hagyja...
Fea - 6 órája
topik Vazze topic
 Hát amikor én abbahagytam a WoW-ot, akkor a 16 halál odafele jónak számított. Volt, hogy TImeless-en vártnuk valami miniboss-t (valami sárkányt), druidával stealthbe megnéztem, 6 allis volt kb 50 csorda között.
Saragan - 7 órája
topik Vazze topic
Nem tudom, biztos rossz szervereket válaszottam, de engem a kezdektől csesztetett az alli, pedig életemben nem akadályoztam senkit a játékában szánt szándékkal. De még aránylag az elején ráuntam, és átnyargaltam normális (pve) szerverekre.
Frosty - 8 órája
topik Vazze topic
Mert amíg ez rá a válasz vazze, addig nem is kell foglalkozniuk a kérdéssel :(Kb egy hónappal ezelőtt kedd este, altommal Ordosra kerestem csapatot oqueuen.Inveltek is, na mondom, ez könnyen ment...gond csak annyi volt, hogy egy olyan szerverre kerültem, ahol csak úgy nyüzsögtek az allisok, és az Ordos felé vezető úton 16szor lenyomtak :DD
Gerondar - 8 órája

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 1027 napja
21
A Hét addonja rovatban ezúttal kissé előreszaladunk, ugyanis a 4.3-ban érkező Transmogrificationhöz ajánlunk egy addont...

A MogIt tulajdonképpen egy adatbázis, amelyben a játékban még elérhető zöld/kék/lila itemek szerepelnek. Azt, hogy ne fogja meg a gépünket, az adatok rendszerezésével érte el a fejlesztőduó: a felszerelés armortípus és equipmentslot szerint csoportosítva szerepel adatbázisokba rendezve, amelyeket csak akkor tölti be az addon, ha keresel az adott adatbázisban. Sőt, megkereshetjük az azonos modellel rendelkező tárgyakat is, illetve akár egy adott színre is kereshetünk, ha valamilyen azonos színű felszerelést akarunk összerakni magunknak. A keresés szűrhető a sloton és az armortípuson kívül szint szerint is, ha egy specifikus tartalomban elérhető felszerelésre vagyunk kíváncsiak (mint pl. a BC vagy a WotLK itemei); és nem meglepő módon frakció szerint is szűrhetünk, hogy ne kavarjanak be olyan tárgyak, amelyeket ilyen megkötés miatt nem gyűjthetünk be.Természetesen a megtalált cuccokról azt is elárulja az addon, hogy honnan szerezhetjük be őket, és egy kívánságlistába is elmenthetjük azokat, amelyeket be akarjuk szerezni. És ami a lényeg: mindegyik tárgy 3D-s modelljét is megnézhetjük, ezzel könnyebben összeállíthatjuk a Transmogrification alapjául szolgáló cuccok listáját, hiszen rögtön látjuk, hogy is néz ki, amit kiválasztottunk. Sőt, ez a modell az egérgörgővel forgatható, és az extra tooltip az AtlasLootban vagy az AphesLootBrowserben megnézett itemeknél is megjelenik.Radeon 6850, 4 GB RAM, Athlon II X4 640 proci; és a 100 MB-os interface-t néha megérzem. Persze az is igaz, hogy az átlaghoz képest rengeteg adatgyűjtő addont használok.
 Mondjuk lehet azért nem tűnik fel, mert a konfigom új és játék kategóriás. Ramból van 8gb szóval az nem gond, a játék meg dalaranon és exodar egyes helyeit kivéve nem megy 60 fps alá (ultra grafika), (fölé sem a v-sync miatt), de én ilyet nem tapasztaltam. Gyengébb gépen előfordulhat.
A memória használata csak egy tünet. Aminek sok RAM kell, az procit is igényel, amikor frissíti az adatbázisát; és a túl sok adatbázis egyszerre képes megfogni a játékot, ami nálad fps-esésben fog megnyilvánulni. Vagyis egy pazarló UI miatt talán nem tudsz kifutni a tűzből egy apró szaggatás miatt; és wipe-oltatod a raidet... (ne felejtsd el, hogy a WoW önmagában is megeszik 1 GB RAM-ot bármikor minimum)
 De 50 mega miért gond? Ma már 4gb van a legtöbb gépben, mikor jelent gondot 50 vagy akár 100 mega? 2 gbnél mondjuk többszáz már lehet gond, de 4gb mellett szerintem a 200-300 mega lenne mondjuk a plafon amire azt mondanám, hogy az már foglal.
Azt mondtad, hogy mobilneted van laptophoz. Na az már fos Laughing out loud

Szép addon.
#16 | Paplan válasza #13
Latency fix, csak vajakolas.
Nem csokkenti a latencyt, sot plusz forgalmat general.

Az sem lagot okozott, hanem szaggatást.
pl. gs addon folyamat inspectelt az csinált laggot nem?
am latency csökkentő cucc az a leatrix latency fix
laptoprol levev szo, tippem szerint win7 van rajta. ott meg van valami keveres az ip csomagok "optimalazasaval" kapcsolatban (nem azonnal kuld mindent, hanem var, amig bizonyos szamu osszejon). a problema orovosolhato registry bejegyzes modositassal. tessek utrana guglizni. Smiling
Azt a 0,5 másodperces lagot (ha az interface is ennyit jelez ki latencynek) más okozza, addonok erre nem képesek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Új - választható - cat form "Saberon"
20
darkonee - 2 napja
Unalmamban Wowheadet olvasgattam ott vettem észre egy cikket ami egy új druida cat form-ról számol be, miszerint új talentet kaptak a Feral druidák 100-as szinten. 
Nuwiel Azeroth Choppers - a hordás chopper megszerzése
12
Nuwiel - 5 napja
A Blizzard elárulta, hogyan is juthatunk majd hozzá az Azeroth Choppers "verseny" győztes chopperének in-game változatához.
mgitta Christie Golden - War Crimes 2. rész
31
mgitta - 8 napja
Akkor folytassuk a pár napja megkezdett történetet Garrosh tárgyalásáról, amely lezárta a MoP kiegészítőt, és egy egészen új fejezetet nyit...
mgitta Christie Golden - War Crimes 1. rész
29
mgitta - 13 napja
Jöjjön a híres-hírhedt Wow-regény tartalmi összefoglalója, amely lezárta a MoPot és felvezeti a WoDot. Főszerepben Azeroth főbb vezetői.
Phoenixhunt Mistweaver monk a WoD-ban
36
Phoenixhunt - 14 napja
A MoP megjelenése óta a mistweaver monk a kedvencem. az esetek 95%-ban csak PvP-zni szoktam vele, ezért PvE-ről nem sokat tudok mondani. Miért szeretem jelenleg a monkot?
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu