Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Huligánok @ Ragnaros
Induló PVP klán keres BG mániás tagokat!
The Liberators @ Ragnaros
Hunter, Monk, Paladin, Rogue, Warrior, Resto Shaman
Equites @ Arathor
Dps-ek számára
Omnislash @ Arathor
BRF 7/10HC, HM 1/7M, megbízható játékosokat keresünk BRF HC és Mythic progresshez. Dps-ek és healerek jelentkezését várjuk.
The Unbuffed @ Ragnaros
9/10 HC, Shaman/Monk heal, Hunter, ,Warlock, Ele Shaman
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem vazze, de ma adta be a herb vendort, az osszes gazt egy karira kell atkuldeni, abbol megvenni a spiriteket, azokbol meg a bloodot.. majd minden kari minden spiritjebol bloodot venni, mert a retard megint kitalalta hogy szuper hogy az alchemys tud majd gyartani bloodot, de baccuk mar ra nekik transmutera, eleg nekik a napi 1.
Klary - 13 perce
topik Vazze topic
Amúgy melyik agyament találta ki, hogy az új akímiás tinketen versatility legyen, ami a legtöbb kasztnak a gyengébb másodlagos statjai közé tartozik, vazze? Már a fix masteryért se rajongtam különösebben, de az még elég baráti volt a legtöbb esetben, de ez?
GodBadka - 33 perce
topik Vazze topic
Mert annyi idő végigjátszanod a hetet az összes karival vazze?! :O GZ! Laughing out loud
Hezorea - 36 perce
topik Kérdések 3.0
Két egykezessel érdemes menni, egyértelműen. Az aránylag lassú fegyverek a jók (2.6-osak), a gyors tőrök épp ezért felejtősek. Bunkók, kalapácsok, fejszék, ökölfegyverek játszanak. Másodlagos statokból a haste és a mastery (ez csak 80 felett van) a legfontosabb. Nagyon röviden ennyi.
GodBadka - 49 perce
topik Kérdések 3.0
Szia!Ha tudsz angolul, akkor a következő oldalakat lesd meg:icy-veins.commmo-champion.com, ha nem, akkor valaki biztosan segít innen majd (én nem, mert nem értek sámlihoz Smiling)
Tegri - 1 órája

pve
Nos, egy magyar guild számára biztosan - a Coming Home ugyanis tegnapelőtt, január 19-én este legyűrte Imperator Mar'gokot is 3 hét try után.
Tovább...
Teljes gőzzel dübörög Highmaulban a raidprogress - bár tegnap épp csendes nap volt...
Tovább...
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.
Tovább...
Ma (az USA-ban tegnap este) megnyílt Highmaul mythic nehézségen is, vagyis elindult a T17-es érdemi raid progress is - ahogy az várható volt, a topguildek teljes erővel bele is vetették magukat a buliba.
Tovább...
A mai karbantartást követően elérhetővé válnak az endgame tartalmak - azaz megnyílik az első Tier17-es raid, feltűnik két world boss, és elindul a PvP Season 16.
Tovább...


Az új kiegészítő megjelenése mellé egy új patch note is járt, amely ezen a linken olvasható; a fontosabb pontok a tovább után olvashatóak.
Tovább...


Takralus nemrég megosztotta velünk, hogyan számítsunk a Warlords of Draenor raidtartalmának megnyílására. A lista a tovább után olvasható.
Tovább...


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Vannak dolgok, amik nem tudnak simán menni sehogy sem - a bétatesztek jellemzően ezek közé tartoznak. Viszont a mostani eset eddig rekordnak számít a Blizzardnál.
Tovább...


Hihetetlennek hangzik, hogy máris elkezdődhetnek a raidtesztek a Warlords of Draenor bétájában - de Watcher bejelentette, hogy hétfőn, július 21-én két boss tesztelésével megpróbálkoznak.
Tovább...


A legendary köpenyek megszerzése nem könnyű feladat, de gyakorlatilag kikerülhetetlen manapság - és a Blizzard szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akiknek még nincsen kész ez a küldetéssorozat.
Tovább...


A Blizzard tegnap este megjelentetett egy összefoglalót arról, hogy milyen változásokra kell számítanunk Siege of Orgrimmarban a közeljövőben. Ezek egy része a 6.0-s, kiegészítő előtti patchben fog élesedni; a másik részlet a Warlords of Draenor megjelenése után lesz éles. A lista a tovább után.
Tovább...
Rygarius jó hírt közölt nemrég - amit a címben is olvashatunk.
Tovább...
L2P: a küldetések
Wolverine - 1315 napja
17
A Learn 2 Play rovatban ma a fejlődés egyik főbb módjáról, a küldetésekről lesz szó.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta A Cataclysm története 1. rész
13
mgitta - 3 napja
Folytassuk tovább a Wow történetét átfogóan bemutató sorozatot, jöjjön a Cataclysm történetének első felvonása.
darkonee Patch Note 6.1
23
darkonee - 12 napja
Íme a 6.1-es PTR Patch Note egy része, a karakterek és a talentek változását nem tartalmazza, arra már nem volt energiám. Nameg ez is elég hosszúra sikeredett. :) Az esetleges elgépelésekért elnézést. Valamint szintén elnézést kérek, ha valamit félrefordítottam, kezdem már kiismerni az új dolgokat pl. Garrison, de még vannak dolgok amelyek nem teljesen tiszták.
mgitta A Wrath of the Lich King története 3. rész
7
mgitta - 14 napja
Utolsó részéhez érkezet a WotLK történetét feldolgozó sorozat. Lássuk, hogy hogyan birkóztak meg Azeroth hősei Ulduarral és Icecrown Citadellel, illetve a kiegészítő címpszereplőjével, a Lich Kinggel. A két halálisten
mgitta A Wrath of the Lich King története 2. rész
3
mgitta - 16 napja
Az elmúlt alkalommal a WotLK történetét kezdtük el összefoglalni, és eljutottunk a kiegészítő tematikus középpontjáig – a Wrathgate-nél történt eseményekig. A folytatás még mindig túl hosszú, így két részre szedtem.
mgitta Új Warcraft könyv a láthatáron!
12
mgitta - 20 napja
Úgy tűnik, hogy a Wow lore iránt rajongók 2015-ben sem maradnak új Warcraft könyv nélkül.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu