Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Thrall Rendje @ Ragnaros
Open TGF bárki számára, főleg WoD-ra!
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános Tagfelvétel!
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel!
Inertia @ Ragnaros
Általános tgf fix spotokra
+ új recruit beküldése
topik Képregény
 Ennyi, Magneto megint megcsinálta a szart. Neki köszönhetően lett Red Skullból Red Onslaught Laughing out loud Indulhat az AXIS. Lett nekünk egy új Thorunk is. A titokzatos csaj felemelte a Mjölnirt. A comic elején Freyja-ra terelték a gyanút. Passzol rá a leírás. Szőke, közel áll Thorhoz.
Cseho - 12 órája
topik nyelvi kérdés
Nincs ilyen. :)EU-s és US verzió van. Az EU-s verzióban egyszerűen átallíthatod a nyelvezetet angol, német, francia, olasz, spanyol orosz és portugál nyelvre, amelyik neked tetszik. Az egyetlen zavaró tényező az lehet, ha egy deklaráltan angol szerveren linkelsz valamit és az németül jelenik meg akkor nem fogják érteni. Smiling
Delfi - 12 órája
topik Új gépet vennék
Sziasztok
darkonee - 15 órája
topik WoD béta kalandoz...
No, akkor ez új infó, köszönöm Smiling Kénytelen leszek megvárni a live-ot, hogy kiderüljön (addig úgyis biztos változtatnak még valamit rajta... Laughing out loud )
vizoo - 16 órája
topik Játékok - Jön! Jö...
de a d2 premium játék volt...
Fea - 18 órája

pve


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Vannak dolgok, amik nem tudnak simán menni sehogy sem - a bétatesztek jellemzően ezek közé tartoznak. Viszont a mostani eset eddig rekordnak számít a Blizzardnál.
Tovább...


Hihetetlennek hangzik, hogy máris elkezdődhetnek a raidtesztek a Warlords of Draenor bétájában - de Watcher bejelentette, hogy hétfőn, július 21-én két boss tesztelésével megpróbálkoznak.
Tovább...


A legendary köpenyek megszerzése nem könnyű feladat, de gyakorlatilag kikerülhetetlen manapság - és a Blizzard szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akiknek még nincsen kész ez a küldetéssorozat.
Tovább...


A Blizzard tegnap este megjelentetett egy összefoglalót arról, hogy milyen változásokra kell számítanunk Siege of Orgrimmarban a közeljövőben. Ezek egy része a 6.0-s, kiegészítő előtti patchben fog élesedni; a másik részlet a Warlords of Draenor megjelenése után lesz éles. A lista a tovább után.
Tovább...
Rygarius jó hírt közölt nemrég - amit a címben is olvashatunk.
Tovább...
L2P: a küldetések
Wolverine - 1162 napja
17
A Learn 2 Play rovatban ma a fejlődés egyik főbb módjáról, a küldetésekről lesz szó.
Tovább...
A Learn 2 Play rovatban egy újabb, a WoW fontos részét jelentő témával foglalkozunk: az 5 fős instance-okról lesz szó.
Tovább...

Blackrock Mountain barlangjait (legalábbis ezeket) Deathwing vájta annak idején, hogy összekapcsolja a Dark Iron Dwarfok élőhelyét Twilight Highlands-zel. Elsősorban a Twilight Hammer szektásai népesítik be.
Tovább...
The Stonecore Heroic
Irie - 1354 napja
17

    Temple of Earth (a Föld temploma) tartogat egy-két meglepetést...

Tovább...
A cikket a fent idézett mondat 'ihlette'...
Tovább...
Learn 2 Play
Irie - 1463 napja
47

    A következőkben egy új rovat mutatkozik be. A L2P, ha úgy tetszik egy tanterv. Igen, ez kicsit furcsán hangzik, de lényegében erről van szó. Két közönségnek szól: a podcast (videó) részek a teljesen kezdőknek, a cikkek pedig a középhaladóknak.

Tovább...
Sartharion 1 perc alatt
Chio - 1998 napja
16

Keringenek szerte a világhálón videók, bejegyzések Sartharion 3 addal való speedkillekről.

Tovább...

Az alchemys flaskok is változnak a 3.1-es patch után. Ezek után a kétórás időtartam helyett csak egy órán keresztül fognak buffolni.
Ezt az alkimisták ne nerfnek könyveljék el, ugyanis minden flaska gyártása ezentúl két darab flaskát fog létrehozni.

Tovább...
Újabb dokumentálatlan változást fedeztek fel a 3.0.8-as patchel, mégpedig Malygos You Don't Have An Eternity speedkilles achievementjével kapcsolatban.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Rövid hírek
10
Norton - 22 órája
Kishíreink következnek: 
Norton A garrison missziók rewardjainak áttekintése
0
Norton - 2 napja
Azok akik nem bétáznak, biztosan kíváncsiak, hogy mi is a helyzet a garrison follower missziókkal. A mission rewardok sokfélék lehetnek. 
Veresmanccs Lords of War part 5 - Maraad.... wait, what?
39
Veresmanccs - 5 napja
 [video:https://www.youtube.com/watch?v=t6LIty6Uea4]
darkonee Véget ér az "Első Évad"
18
darkonee - 5 napja
Az amerikai oldalon napvilágot látott egy cikk, amely a játékosokat emlékezteti pár lényeges dologra. A Warlords of Draenor megjelenése előtt néhány héttel élesedni fog a 6.0.2-es patch amiben lezárul az Első Évad-ja a MoP-ban népszerű néhány elfoglaltságnak.
Norton Törölt karakter vissszahozása? Már lehetséges!
4
Norton - 6 napja
A Warlords of Draenor bétájában figyeltem fel egy új gombra a karakterválasztó képernyőn. A gombot használva visszahozhattam a törölt premade karaktereket. Nagy ötlet, bárcsak lenne ilyen live szervereken is – gondoltam.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu