Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Midnight Mayhem @ Twisting Nether
Raid team bővítés Mythic progressre.
The Pack @ Twisting Nether
Általános TGF
Árnyjárók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel! +H/D Papok
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Tagfelvétel Heal és Ranged DPS spotokra HC/Mythic raidelésre!
The Last Keepers @ Draenor
Mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Szamomra meg az hogy egyik helyen megy a letoltes, masik helyen nem (virusirto, tuzfal, minden lehetseges dolog kikapcsolva, de meg se nyikkant) vazze. Nembaj, most jo, minden mudodik, most mar csak az bac fel idegileg hogy ez egy 5x lassabb gep mint az otthoni, ezen megis hasit a wow, azon meg eppen beindul 3 perc alatt. Nem akartam ssdre tenni a wowot, de lehet az lesz.. :/
Klary - 37 perce
topik Kérdések 3.0
A Ragnaroson nincs sor, csak akkor, ha mindenki egyszerre akar játszani - mint a Warlords megjelenésekor, vagy patchnapon Smiling Nyugodtan mehetsz oda.
Wolverine - 1 órája
topik Kérdések 3.0
 Kb 7 év törtszerverezés után azt hiszem eljött az idő hogy kipróbáljam az eredetit is. Első körben az ingyenes verziót, mivel a MoP-ig vettem meg a játékot eddig csupán. De mindenképp megveszem a Lords of Draenort is.
thailander - 3 órája
topik Kérdések 3.0
Nyilván, legfeljebb ha több szervert összekapcsoltak, akkor azok is egynek számítanak.
Nuwiel - 4 órája
topik Kérdések 3.0
És egy guildbe csak azonos szerverről tudok csatlakozni?
Skorzeny - 6 órája

pve
Nos, egy magyar guild számára biztosan - a Coming Home ugyanis tegnapelőtt, január 19-én este legyűrte Imperator Mar'gokot is 3 hét try után.
Tovább...
Teljes gőzzel dübörög Highmaulban a raidprogress - bár tegnap épp csendes nap volt...
Tovább...
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.
Tovább...
Ma (az USA-ban tegnap este) megnyílt Highmaul mythic nehézségen is, vagyis elindult a T17-es érdemi raid progress is - ahogy az várható volt, a topguildek teljes erővel bele is vetették magukat a buliba.
Tovább...
A mai karbantartást követően elérhetővé válnak az endgame tartalmak - azaz megnyílik az első Tier17-es raid, feltűnik két world boss, és elindul a PvP Season 16.
Tovább...


Az új kiegészítő megjelenése mellé egy új patch note is járt, amely ezen a linken olvasható; a fontosabb pontok a tovább után olvashatóak.
Tovább...


Takralus nemrég megosztotta velünk, hogyan számítsunk a Warlords of Draenor raidtartalmának megnyílására. A lista a tovább után olvasható.
Tovább...


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Vannak dolgok, amik nem tudnak simán menni sehogy sem - a bétatesztek jellemzően ezek közé tartoznak. Viszont a mostani eset eddig rekordnak számít a Blizzardnál.
Tovább...


Hihetetlennek hangzik, hogy máris elkezdődhetnek a raidtesztek a Warlords of Draenor bétájában - de Watcher bejelentette, hogy hétfőn, július 21-én két boss tesztelésével megpróbálkoznak.
Tovább...


A legendary köpenyek megszerzése nem könnyű feladat, de gyakorlatilag kikerülhetetlen manapság - és a Blizzard szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akiknek még nincsen kész ez a küldetéssorozat.
Tovább...


A Blizzard tegnap este megjelentetett egy összefoglalót arról, hogy milyen változásokra kell számítanunk Siege of Orgrimmarban a közeljövőben. Ezek egy része a 6.0-s, kiegészítő előtti patchben fog élesedni; a másik részlet a Warlords of Draenor megjelenése után lesz éles. A lista a tovább után.
Tovább...
Rygarius jó hírt közölt nemrég - amit a címben is olvashatunk.
Tovább...
L2P: a küldetések
Wolverine - 1277 napja
17
A Learn 2 Play rovatban ma a fejlődés egyik főbb módjáról, a küldetésekről lesz szó.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta Velen, a próféta
17
mgitta - 5 napja
Mivel éppen pang az oldal lore-ral kapcsolatos cikkekben, ezen próbálok enyhíteni egy kicsit: elkészült a Velen prófétáról szóló leírásom.
Norton Garrison Fitness Edzésterv!
1
Norton - 9 napja
Most már nem lehet kifogásunk arra, hogy ne gyúrjunk. Íme a Garrison Fitness Edzésterv! Gyúrd ki magad klántalira!
Nuwiel Újabb esély a Core Hound mountra
18
Nuwiel - 19 napja
A Blizzard meghosszabbította a 10 éves születésnapi eventet, miután a közismerten jól tesztelt, alapos átgondolás után fejlesztett és ennek következtében tökéletesen hibamentes játékba mégis becsúszott egy apróbb baki: az előre beharangozott január 6-i nap helyett egy nappal korábban ért véget az event.
darkonee Egy különleges pet mégkülönlegesebb befogása
8
darkonee - 20 napja
Az ünnepek alkalmával lehetőségem volt több időt tölteni a játékban és egyik alkalommal láttam egy különleges petet ami hunter gazdáját követte. Mivel nekem is van hunterem - nem kevés időt áldozva rá - bejártam azokat a helyeket ahol ezen void energiával átitatott farkasok vannak, de mindenhol a nem befogható felirat fogadott. Végül az internet segítségével találtam egy leírást hogyan is lehet ezen void fertőzött wolfot elkapni.
Wolverine Egy korszak vége
29
Wolverine - 21 napja
A WoW-Hungary sem mentes a változásoktól, bár ezek az utóbbi időben lassabban történnek, mint szeretnénk.  Most egy újabb változás ideje jött el.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu