Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Omnislash @ Arathor
DPS és Heal a Mythic raidekre
Equites @ Arathor
Progressz raid csapatunk bővítéséhez keresünk aktív játékosokat.
Eternity Origins @ Ragnaros
Régen HC progress raider voltál, de már kevesebb az időd? Profi csapat, szűk családias hangulat, heti 2 raid VAS+KEDD 21h-24h
The Last Keepers @ Draenor
Általános TGF 18+ (level 1-100)
Fulmination @ Ragnaros
Minden cast!(kiemeltem healer és dps)
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
 Updateelnem vazze.....7 run 8 loot...eszem-faszom megall....sosem voltam eldolve a personal loottol, de ez nevetseges...(arrol nem is szolva, hogy az a 8 item is 3 tipusbol jon ki..3 feets, 2 legs, 3 neck...shazbat)
Cateran - 1 órája
topik Vazze topic
 Szerintem ha valamit meg kéne csorbítani a játékidő hosszabítása miatt az nem a repülés, hanem az új kis kedvenc a garrison lenne az. Szinte mindent megcsinálnak helyetted a followerek, Növény, kő, archeo fragment a garrisonból jön. Followerek hoznak apexis-t, gear-t, meg mindent ami kell. Nem kell kimozdulni semmiért. A legendary gyűrűt max nem tudod megszerezni.
Woolfie - 1 órája
topik Vazze topic
már 3 kieg óta nagyon egyenlőtlenül fejlesztik a játékot. horda horda hátán, lore és mindn tekintetben vazze.
Fea - 1 órája
topik Vazze topic
 Hat vazze, nem mondom, hogy nem hangzik hulyesegnek, de azert lassuk be - 3 millio account es 100k banhammer account utan rogton beboffenteni, hogy repulesrol ne is almodjon tobbet senki (nemhogy ebben a kiegben, de ugy altalaban a jovobeli dolgokban...) PR szempontbol kb a "felkopunk a levegobe, majd alaallunk mikozben trukkosen tokonszurjuk magunkat" Ep esszel felfoghatatlan megmozdulas...
Cateran - 1 órája
topik Vazze topic
Én teljesen értem amúgy, hogy mit akarnak elérni, de szerintem nem a repülés a probléma. Egyszerűen csak meg akarják hosszabbítani a content élettartamát, mert rájöttek, hogy nem tudnak lépést tartani a játékosokkal. A repülés egy apró csepp a tengerben, ha azt tekintjük, hogy a játékosok miért futnak végig túl gyorsan a contenten.
Rambo092 - 1 órája

pve
Nos, egy magyar guild számára biztosan - a Coming Home ugyanis tegnapelőtt, január 19-én este legyűrte Imperator Mar'gokot is 3 hét try után.
Tovább...
Teljes gőzzel dübörög Highmaulban a raidprogress - bár tegnap épp csendes nap volt...
Tovább...
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.
Tovább...
Ma (az USA-ban tegnap este) megnyílt Highmaul mythic nehézségen is, vagyis elindult a T17-es érdemi raid progress is - ahogy az várható volt, a topguildek teljes erővel bele is vetették magukat a buliba.
Tovább...
A mai karbantartást követően elérhetővé válnak az endgame tartalmak - azaz megnyílik az első Tier17-es raid, feltűnik két world boss, és elindul a PvP Season 16.
Tovább...


Az új kiegészítő megjelenése mellé egy új patch note is járt, amely ezen a linken olvasható; a fontosabb pontok a tovább után olvashatóak.
Tovább...


Takralus nemrég megosztotta velünk, hogyan számítsunk a Warlords of Draenor raidtartalmának megnyílására. A lista a tovább után olvasható.
Tovább...


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Vannak dolgok, amik nem tudnak simán menni sehogy sem - a bétatesztek jellemzően ezek közé tartoznak. Viszont a mostani eset eddig rekordnak számít a Blizzardnál.
Tovább...


Hihetetlennek hangzik, hogy máris elkezdődhetnek a raidtesztek a Warlords of Draenor bétájában - de Watcher bejelentette, hogy hétfőn, július 21-én két boss tesztelésével megpróbálkoznak.
Tovább...


A legendary köpenyek megszerzése nem könnyű feladat, de gyakorlatilag kikerülhetetlen manapság - és a Blizzard szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akiknek még nincsen kész ez a küldetéssorozat.
Tovább...


A Blizzard tegnap este megjelentetett egy összefoglalót arról, hogy milyen változásokra kell számítanunk Siege of Orgrimmarban a közeljövőben. Ezek egy része a 6.0-s, kiegészítő előtti patchben fog élesedni; a másik részlet a Warlords of Draenor megjelenése után lesz éles. A lista a tovább után.
Tovább...
Rygarius jó hírt közölt nemrég - amit a címben is olvashatunk.
Tovább...
L2P: a küldetések
Wolverine - 1402 napja
17
A Learn 2 Play rovatban ma a fejlődés egyik főbb módjáról, a küldetésekről lesz szó.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta 6 dolog, amit megtudtunk a Warcraft filmmel kapcsolatban
12
mgitta - 1 napja
Mármint azon kívül, hogy eszméletlen jó lesz. A WIRED magazin ültette le egy rövidke beszélgetésre Duncan Jonest, a Warcraft mozifilm rendezőjét, hogy áruljon el már pár kulisszatitkot A filmről, amit minden Warcrafttal játszó személy izgatottan és kíváncsian vár.
Norton Gold Hungary: A Nagy Salvage Yard teszt
12
Norton - 9 napja
A posztban arra keressük a választ, hogy mennyit ér egy Salvage box, és megéri -e a Salvage Yard. A tesztben 619 db ládikából igencsak meglepő számok jöttek ki. Vajon megéri egy small plotot lefoglalni egy ilyen buildingnek? Neked megérte?
Rambo092 Kitekintő: Hamarosan jön a HotS
17
Rambo092 - 10 napja
Mához két hétre (június 2.) jelenik meg hivatalosan is Heroes of the Storm, ahol a Blizzard univerzumokból összegyűjtött legnagyobb hősök feszülnek egymásnak egy eszméletlen jó MOBA-ban. Ha nem volt szerencsétek bekerülni a bétába, itt adok nektek öt okot, amiért érdemes kipróbálni.
Norton Orgrim Doomhammer a Warcraft filmből
5
Norton - 11 napja
"Egy kép többet mond ezer szónál. Két kép pedig kész regény lehet." Azt hiszem van miért várnunk a Warcraft filmet.
mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 1. rész
4
mgitta - 17 napja
Elgondolkoztatok már azon, hogy mi a különbség a Warlordok életében a mi világunk és az alternatív világ esetében? Anne Stickney igen, és meg is írta egy cikkben, amit le is fordítottam volna.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu