Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Kéksárkányok @ Bloodscalp
Mindenkit szívesen látunk.
Blacksail Pirates @ Ragnaros
25-ös HC SoO-ra és majd WoD Mythic Raidre keresünk: Resto Druidát és Ranged DPS-t
In Aeternum @ Arathor
10-es Siege of Orgrimmar-ra keresünk tankot és healert!
Not Sure If Trolling @ Ragnaros
25 Heroichoz keresünk pár DDt (10m - 14/14 HC)
Anachronox @ Ragnaros
Általános recruit SoO : 10/14 HC
+ új recruit beküldése

Blizzard
"Máma máma van má." - az örök klasszikus idézet pontosan ideillik.

A Blizzard és a Paul Jr. Designs közös rendezésében egy chopper építő versengés indult útjára a mai napon!
Tovább...


Nemrég került felszínre egy sebezhetőség az OpenSSL nevű titkosításban, amit Heartbleednek neveztek el. A Blizzard nem használja az OpenSSL-t, de közzétett egy biztonsági figyelmeztetést; a fordítás a tovább után.
Tovább...
Az egységes Battle.net bevezetése, majd az egységes Battle.net Launcher megjelenése után újabb lépést tett a Blizzard annak érdekében, hogy könnyebben beszélgethessünk a barátokkal és ismerősökkel: mostantól ugyanis közvetlenül a Launcherből is lehet chatelni velük.
Tovább...
Mikor is lehetne hasznosabban híreket írni, ha nem éjjel? A Blizzard lassan túl van azokon a projekteken, amelyek az utóbbi időben elvonták a médiafigyelmet - Reaper of Souls, Hearthstone -, és ezért a fókusz ismét a jó öreg World of Warcrafton van. Ennek megfelelően nem kispályás hírek következnek.
Tovább...


Tavaly a Blizzardnak gyakorlatilag csak a WoW maradt ki az április 1-jei tréfálkozásból; idén viszont fordítottak némi időt arra, hogy megpróbáljanak átverni minket. Az idei viccek listája a tovább után.
Tovább...
A Make-A-Wish elmondása alapján a Blizzard 1.000.000 dollárt adományozott a jótékonysági szervezetnek. A pénz az Alterac Brew Pup pet 2013 november és decemberi eladásaiból származik.
Tovább...
Kéremszépen.
newsbot - 1105 napja
45
Épp az imént toppant be hozzánk egy UPS köntösű úriember és kézbesítette a Blizzard "Extremely urgent" küldeményét.
Tovább...
Amikor kiderült, hogy a Cataclysmben új faj/kaszt párosítások is elérhetővé válnak, a fogadtatás vegyes volt: egyeseket kitörő örömmel fogadott mindenki, mondván "eddig miért nem lehetett ilyet?" - ilyen volt pl. a human hunter. Másokat viszont döbbenet és elutasítás övezett, mint a tauren paladin vagy a night elf mage esetében. Anne Stickney a WoW-com saját lore-sorozatában, a Know Your Lore-ban arról írt vasárnap, hogy vajon a Blizzard meddig mehet el a történelem átalakításában anélkül, hogy hiteltelenné válna.
Tovább...
A rovat legutóbbi különkiadásában a Rise to Power machinimaverseny európai győzteseit mutattuk be; azonban az USA-ban is megtartották ezt a pályázatot, és a Blizzard az amerikai pályázók közül is kiválasztott 4 győztest.
Lássuk a nyerteseket:
Tovább...
A Blizzard még év végén hirdette meg az Alienware-rel közösen a Rise to Power machinimapályázatot, aminek a tétje kimondottan nagy volt: a győztesek 2400 dolláros vásárlási utalványt kaptak a high-end gamer PC-iről és laptopjairól ismert Alienware-től.
A pályázat lezárult, és a Blizzard végül 4 nyertest is hirdetett Európában, közöttük kimondottan nagy nevek is találhatóak - ezeket alább láthatjátok:
Tovább...
A péntek általában csendes nap szokott lenni WoW-fronton is, de a tegnapi nap erősen kivételesnek számít ebből a szempontból. A téma eléggé súlyos: a meghackelt accountok helyreállításáról van szó.
Tovább...
Az accountlopások száma nem csökken, és a trükkök sem változnak - de mivel mindig vannak naiv emberek, és mindig vannak új játékosok, akik nem ismerik a régi tanácsokat, Vaneras összegyűjtött egy listát arról, mit tegyünk és mit ne, ha meg akarjuk őrizni accountunkat:
Tovább...
Napi kék
Wolverine - 1837 napja
0
Egyik kedvenc US CM-ünk, Bornakk tegnap postolta az utóbbi 2 hónapban élesített hotfixek listáját az élesítés dátumával együtt; a változtatások elsősorban apróbb bugfixek és
Tovább...
Napi blue
Wolverine - 1845 napja
5
Hogy némi komolyság is jusson a mai napra, íme 3 megjegyzés a fejlesztőktől:
  • a player housing jelenleg nincs tervben a közeli jövőre nézve, de nincs is teljesen elvetve
  • korábban szó volt róla, hogy a Season 6 a 3.1 ut&aacut
Tovább...
A Blizzard nyilvánosságra hozta, hogy megváltoztatja az addonokal kapcsolatos előírásait, a friss előírások itt olvashatóak el.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Áprilisi tréfa volt, tán igaz sem volt
3
Norton - 3 napja
Néha kiderül, hogy egy áprilisi tréfa valójában valaminek a beharangozója. Nem szeretnék visszaélni a WoWBlog adta lehetőséggel, ezért csak burkoltan: "Te, haver, figyelj haver." Új poszt a Gold Hungary blogon!
darkonee Azeroth Choppers
4
darkonee - 6 napja
Hamarosan útjára indul a Blizzard és a Legendary motorcsapat közös műsora amelyben a motorok és a wow rajongói is örömüket tudják majd minden bizonnyal lelni.
Krampács World of Warcraft Lore: Tides of War
5
Krampács - 6 napja
Üdvözlök mindenkit! Nagy szeretettel mutatom be minden kedves érdeklődőnek a következő lore videónkat! Igaz, hogy egy-két részletben nem teljes a történet, de amatőrök vagyunk még ezen a területen, és attól függetlenül reméljük, hogy tetszeni fog sokatoknak. Íme, mi is történt Deathwing legyőzése után, és Pandaria felfedezése között!
Nuwiel Kitekintő: Beware the Curse of Naxxramas!
4
Nuwiel - 9 napja
Nem kellett sokat várni a Hearthstone első kiegészítő paklijára: Northrend was merely a setback!
Angerley Warlords of Draenor (Alpha) - Képek
12
Angerley - 10 napja
Mai nap hozzáférésem nyílt az új kiegészítő új kontinenséhez Draenorhoz! Bejártam az összes zónát és csináltam képeket is, amiket csak ide rakok fel. Sticking out tongue Nos mit is mondjak. Miközben bejártam a világot eléggé lehetett látni, hogy még csak Alpha.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu