Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Inertia @ Ragnaros
Általános TGF !
Rejtek @ Arathor
Healerek (paladin, druida) és tankok (paladin, warrior, DK).
Omnislash @ Arathor
BRF 5/10HC, HM 1/7M, megbízható játékosokat keresünk BRF HC és Mythic progresshez. Dps-ek és healerek jelentkezését várjuk.
Not Sure If Trolling @ Ragnaros
Tankot keresünk Mythic progresszre (HM: 7/7 Mythic, BRF: 4/10 Mythic)
Huligánok @ Ragnaros
Induló PVP klán keres BG mániás tagokat!
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Köszi vazze! Smiling Ezt én értem, de hogyan is tudjuk ezt összepárosítani azzal, hogy én csak rákapcsolódok valakire, hogy a garrisonjában megvegyem a recepteket?! Nyilván neki azonnal kell a pénz, nem akkor amikor én felrántok egy 90-est és az teli ah-zza megát. Amúgy a lehetőség adott, ebben igazad van, de én egy kicsit macerásnak érzem. Smiling
Hezorea - 1 perce
topik Vazze topic
"másik realmre nem lehet goldot küldeni. "Szerencsére ez a probléma áthidalható vazze. Elmész az időrabló szigetre, és nekiálsz gyilkolászni/ládákat összeszedni a potyogó lila accbound itemeket meg szépen elküldözgeted a karakternek (jó nem árt a lvl 90 mert amikor kicsmagolod pár száz goldot össze lehet szedni így)
Nyissznyussz - 15 perce
topik Vazze topic
A HM-es killek is számítanak a BRF-es cache-hez, pl. 8 mythic HM killnél beadja a BRF mythic cache-t, még ha nem is voltál BRF-ben. És ez intended, alternatív way vazze. Ez alapján gondolom x HC kill után meg jár a HC cache, és neked volt annyi amennyi kellett.
Ronin - 37 perce
topik Vazze topic
Köszi a választ! Látod ez eszembe sem jutott vazze, hogy másik realmre nem lehet goldot küldeni. Már látom, ahogy pörög ezen a Blizz, hogy hagyják-e így és akkor itt ingyenes szegmenst talált az okos, vagy lehessen goldot tradelni, de akkor a másik oldalon nyitnak egy fekete lyukat! Laughing out loud
Hezorea - 44 perce
topik Vazze topic
Masik szerverre nem tudsz attradelni goldot, igy marad az ingyenes lehetoseg. Smiling A tegnapi leatheres recot guildtarsamtol szereztem meg, mivel ugye hiaba volt a vendor a tailoros karimnal, semmire nem mentem vele, altnak ugye nem lehet megvenni.. orultem mint majom a farkanak, ma meg latom hogy tailor vendor van, ami hol jelent meg? Peeersze hogy az alchemys karimnal. Smiling
Klary - 54 perce

Blizzard
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.
Tovább...
A karitatív célokat szívesen segítők megvásárolhatják Argi-t, az űrkecskét, a bogarasok pedig a Grinning Reavert a Blizzard Shopban.


Tovább...
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...
A WoW az utóbbi 10 évben rengeteg ember életre volt befolyással. Csak egy kis részletébe tekinthetünk bele ezeknek a változásoknak azzal a dokumentumfilmmel, amely egyszerre szól a Blizzardról, a WoW-ról és a játékosokról, és amelyet most mutattak be a BlizzConon - és amelyet a tovább után mindenki megtekinthet.
Tovább...


A BlizzCon 2014 második, és egyben zárónapját köszönthetjük ma - benne 3+1 WoW-panellel, és a WoW Arena World Championship döntőjével!
Tovább...
A Blizzard az idei BlizzCont is sok új bejelentenivalóval várta; és ezekhez szép sorban trailerek is jöttek, amik a tovább után meg is nézhetőek.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...
Szép csendben közeledik a BlizzCon 2014 ideje - ennek megfelelően van 2 hírünk az idei rendezvénnyel kapcsolatban.
Tovább...
Noha még nincs itt az ideje a negyedéves jelentésnek, a Blizzard máris közzétette a legutóbbi adatot a World of Warcraft előfizetői számáról, ami ez esetben a szeptember 30-i létszámot jelenti.
Tovább...
Ez a nap is eljött: holnaptól a WoW verziószáma 6-ossal fog kezdődni. A tovább mögött a Blizzard hivatalos túlélőkészletét bemutató videó, és idővel a patch note magyar fordítása látható.
Tovább...
Akik nem akarnak spoilereket megtudni a Warlords of Draenorból, azok ne olvassák el ezt a hírt, és pláne ne nézzék meg a benne levő videókat... a többiek haladjanak tovább.
Tovább...


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...
Vannak helyzetek, questek, amik inkább frusztrációt keltenek, mintsem a szórakoztató pihenést segítenék elő. Ilyenek például azon questek, amikor egy adott mobot kell megölni (pl. öld meg a zsivány fővezért) egy-egy mini questchain végén.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Patch Note 6.1
21
darkonee - 7 napja
Íme a 6.1-es PTR Patch Note egy része, a karakterek és a talentek változását nem tartalmazza, arra már nem volt energiám. Nameg ez is elég hosszúra sikeredett. :) Az esetleges elgépelésekért elnézést. Valamint szintén elnézést kérek, ha valamit félrefordítottam, kezdem már kiismerni az új dolgokat pl. Garrison, de még vannak dolgok amelyek nem teljesen tiszták.
mgitta A Wrath of the Lich King története 3. rész
7
mgitta - 9 napja
Utolsó részéhez érkezet a WotLK történetét feldolgozó sorozat. Lássuk, hogy hogyan birkóztak meg Azeroth hősei Ulduarral és Icecrown Citadellel, illetve a kiegészítő címpszereplőjével, a Lich Kinggel. A két halálisten
mgitta A Wrath of the Lich King története 2. rész
3
mgitta - 11 napja
Az elmúlt alkalommal a WotLK történetét kezdtük el összefoglalni, és eljutottunk a kiegészítő tematikus középpontjáig – a Wrathgate-nél történt eseményekig. A folytatás még mindig túl hosszú, így két részre szedtem.
mgitta Új Warcraft könyv a láthatáron!
12
mgitta - 15 napja
Úgy tűnik, hogy a Wow lore iránt rajongók 2015-ben sem maradnak új Warcraft könyv nélkül.
mgitta A Wrath of the Lich King története 1. rész
15
mgitta - 18 napja
A legutolsó Történelemórák témája a Wow lore-jának összefoglalása volt. Igyekszem tovább folytatni és befejezni a megkezdett munkát. Az írás Matthew Rossi cikkén alapul.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu