Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Reckless Mortals @ Arathor
Tagfelvételi lehetőség több kaszt számára is: WOD Mithyc raideléshez, SoO 25 HC 11/14
The Iron Horde @ Ragnaros
Mindenki 90s Playernek TGF van jelenleg! WoD Heroic es Mythicre Mass Tgflunk.
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Essence of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Mi van már megint vazze?! Tegnap lement normálisan az eventes insta nyolc karakterről, most kettőből kettő veszett el valahol az éterben... Belépek, lowlvl insta, kilépek és kidob: "World Server is down".
Airun - 49 perce
topik Kérdések 3.0
Sziasztok! Úgy meglehet valahol vásárolni a WOD-ot, hogy most megkapom a kódot, később pedig lepostázzák (megjelenés után) a dobozos változatot? 
arton - 50 perce
topik Priest általános
Én nem örülök, hogy kiszállsz és szerintem az új grafika nem lett ennyire gépromboló. A megadott értékek szerintem túlzásba estek, lévén, hogy nekem egy 512k-s 4850-es van a gépben(Intel core2 q8200 2,33GHz, 4 giga memóriával) és 70fps-t simán hoz.
Delfi - 1 órája
topik Priest általános
Igen, ebbe beleoltek a joeg tudja mennyi idot, mert hat vilagproblema hogy ha a karid nem ugy nez ki ahogy eddig (nem mindegy, ugyis xmogba van szinte mindnekie), arrol nem beszelve hogy ugyis mindig hatulrol latod.. dehat van aki erre elvez el, na mindegy. 
Klary - 1 órája
topik Priest általános
még lehet, hogy lvl 100-on normál cuccban működik, de az biztos, hogy most szar. megint kiválóan leteszteltek mindent... (én pont emiatt nem fizettem elő a továbbiakra. régebbi a gépem, ezt az új vackot már csak 5 fps-el képes futtatni, az meg nem "élmény". így -1 előfizető. viszont örülök, hogy az új modellek ilyen zajos sikert arattak)
Fea - 1 órája

Blizzard
Ez a nap is eljött: holnaptól a WoW verziószáma 6-ossal fog kezdődni. A tovább mögött a Blizzard hivatalos túlélőkészletét bemutató videó, és idővel a patch note magyar fordítása látható.
Tovább...
Noha még nincs itt az ideje a negyedéves jelentésnek, a Blizzard máris közzétette a legutóbbi adatot a World of Warcraft előfizetői számáról, ami ez esetben a szeptember 30-i létszámot jelenti.
Tovább...
Akik nem akarnak spoilereket megtudni a Warlords of Draenorból, azok ne olvassák el ezt a hírt, és pláne ne nézzék meg a benne levő videókat... a többiek haladjanak tovább.
Tovább...


Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy milyen jutalmakat terveznek a fejlesztők a WoW 10. születésnapjára - nem kell tovább várni, mert elárulta a Blizzard, hogy min is dolgoztak.
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...
Vannak helyzetek, questek, amik inkább frusztrációt keltenek, mintsem a szórakoztató pihenést segítenék elő. Ilyenek például azon questek, amikor egy adott mobot kell megölni (pl. öld meg a zsivány fővezért) egy-egy mini questchain végén.
Tovább...


Vannak dolgok, amik nem tudnak simán menni sehogy sem - a bétatesztek jellemzően ezek közé tartoznak. Viszont a mostani eset eddig rekordnak számít a Blizzardnál.
Tovább...
Nyári hőségben elpilledt olvasóknak ajánlok 3 gyors hírt, amelyek remélhetőleg egy kicsit felrázzák a hangulatot.
Tovább...
Az utóbbi időben szerkesztőink elfoglaltságai kissé háttérbe szorították a friss hírek követését, de nem tűntünk el teljesen. Íme egy gyors összefoglaló arról, mi történt az utóbbi időben.
Tovább...


A legendary köpenyek megszerzése nem könnyű feladat, de gyakorlatilag kikerülhetetlen manapság - és a Blizzard szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akiknek még nincsen kész ez a küldetéssorozat.
Tovább...
Információra éhes olvasóinknak apróságokat szedegettünk össze a Twitterről és a hivatalos fórumról.
Tovább...


A korábbi adatbányászatok során előkerült a Warforged Nightmare mount a játék fájljaiban; ami tegnap este megjelent a Battle.net Shopban.
Tovább...
Vajon melyik motor nyert?

Az utolsó Azeroth Choppers részben mindenki megköszöni mindenki fantasztikus mindenki munkáját aztán mindenki fergetegesen izgulva várja az utolsó 2 percet, hogy eredményt hírdessenek.
Tovább...


Itt az idő. Elindult a Warlords of Draenor alpha tesztelése.
Tovább...
Végre elkészültek a motorok!
A mai naptól szavazni is lehet rájuk az Azeroth Choppers oldalán.
A szavazatok leadási határideje: 2014. június 2. 24:00 PDT

Te melyik choppert ülnéd meg legszívesebben?

Az utolsó előtti részt a tovább után megnézheted.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Hallow's End újítások
0
darkonee - 12 perce
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 7 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 7 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 9 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
Norton Te kaptál ajándékot a Blizzardtól?
9
Norton - 17 napja
Érdekes cikk jelent meg a WoWInsideren nem sokkal ezelőtt.Több forrásból is tudni vélik, hogy egyes játékosok ingame levelet kaptak a WoW Dev Teamtől egy-egy kedves üzenettel és csatolmánnyal.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu