Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános Tagfelvétel!
Tuzsarkany @ Arathor
Há' gyere má ide no. www.tuzsarkany.hu
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Tagfelvétel tapasztalt és aktív játékosoknak, WoD Mythic raidekre!
Gemology Industry @ Ravencrest
Mindenkit szeretettel várunk!
Árnyjárók @ Ragnaros
Minden class, LvL számára! Aktív új, újrakezdők, régi játékosokat keresünk!
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Amúgy vazze, most akkor mi van ezekkel a hotfixekkel? Elvileg már bentvannak, gyakorlatilag az undead mage-em még mindig nem lő nagyobbat pyroblastal, se nem 2 perc cd-s a will of the forsaken.
Saragan - 5 órája
topik Vazze topic
A napi hc reward 50 garrison loszar + valamennyi gold. Randomot mar a kutya nem megy vazze, mert minek.. megnezed honnan kell loot, listabol kivalaszt es csokolom. Asszem a masodik hc mar csak 30 gold korul ad rewardkent. Epic itemet kristallyal lehet upgradelni.. amibol 800at ad a napi, meg a garrison korul is ossze lehet szedni vagy 50-et. De ahogy Adi is irta, egy full upgrade 20-25 nap. 
Klary - 8 órája
topik Vazze topic
(Esetleges Horda spoiler)... Pár posttal lejjebb én: Ja, és új kedvenc karakterem van Ga'nar személyében. Laughing out loud ....éééééés meg is halt. Kapd be a trendért, amit teremtettél, Martin. XD  :'( Vazze.
Frosty - 9 órája
topik Kérdések 3.0
A garrisonban kapott napi 800 vagy 1000 kristályt adhat, emellée azon a területen kaphatsz egy egyszeri bónusz küldetést még 800 kristályért. A mobok is dobhatnak neked azon a helyen, illetve a work orderekből és az Inn küldetések ládáiból is eshet 10-30 darab.
Nuwiel - 9 órája
topik Kérdések 3.0
Valaki megmondaná, hogy naponta hány Apexis Shard-ot lehet szerezni egy karakterrel?
Bence9555 - 9 órája

rogueÉletünket megkönnyítő dolgok. Sok apróság, amik közül néhány elég jelentős változás lesz.
Combat res, szakmák, reforge, glyphek, self-heal, tooltip...
Szóval minden féle.

Tovább...
A Warlords of Draenorhoz jár egy ingyenes boost egy karakter számára; ugyanakkor ha egy olyan kaszthoz használjuk, amelyet nem ismerünk, akkor nem feltétlenül fog azonnal működni élesben a karakter. Ezért a Blizzard videósorozatot készített pár alapvető infóval, amelyek hasznosak lehetnek.
Tovább...
L2P: rogue
Wolverine - 1308 napja
10
A kezdőknek nyújtandó segítség rovata, a Learn 2 Play heti szokásos (de két nappal elcsúszott) kiadása ezúttal egy újabb pure dps-kasztot helyez a középpontba: a főszereplő a rogue lesz.
Tovább...
Eyonixból kitört a jószívűség, és megosztott velünk pár információt a 3.1-ben várható kasztváltozásokról:
Tovább...
Még nem esett szó a 8885-ös béta buildel érkezett új rogue PvE utility képességről, a [Tricks of the Trade]-ről.
Tovább...
Madness!
Argos - 2312 napja
2
Új build, újabb tweakek. Ez például apróságnak tűnik, de kellemes kis változás:

Tovább...
Úgy vagyok a patch note-okkal és az ígérgetésekkel, hogy hiszem, ha látom. Örülök, hogy ezzel nemcsak egyedül én vagyok így, mert a béta kezdetétől mindennap új és még újabb videó kerül feltöltésre szerte a világhálón.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Hotfix Season: Változás a szakmákban és craftolt itemekben
1
Norton - 19 órája
Változott a rare itemek disenchant "yieldje". Az eddig megszerezhetetlen scribe glyphek megvehetők vendortól.Tisztázzuk a followerek work order bonuszát (jelenlegi állás) ...és sírunk egy kicsit, amolyan semi-hater stílusban.
mgitta A rejtélyes naaruk
7
mgitta - 2 napja
Lore-rovatunk következik: Nem egyszerű egy olyan fajról írni, amelyről nem tudjuk, hogy honnan jöttek, kik ők, hányan vannak, mi a történelmük. De azért megpróbálom összefoglalni azt a keveset, amit tudunk erről a lenyűgöző fajról.
Norton Bemutatták a Blood elf modelleket
11
Norton - 3 napja
A Twitteren jelentette be a Blizzard egyik új hírezős csatornája a WarcraftDevs (@WarcraftDevs), hogy holnap, azaz kedden bepillantást nyerhetünk a készülőben lévő Blood elf modellekbe.
Norton 5 nap kárpótlás
32
Norton - 9 napja
Az instabilitási problémákat kárpótolandó, a Blizzard 5 napot ír jóvá azoknak az accountoknak, amik november 14-én aktívak voltak. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12822492167?page=22
Grimmfandan A level 100-as kategóriában pedig a győztes nem más miiiint....
10
Grimmfandan - 14 napja
 Nem Athene (world best paladin) karaktere Auxilla. Ha a Blizzard munkatársai engedték volna (de nem...) akkor az indulás után 2 órával már dingelt volna, immáron századszor.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu