Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Inertia @ Ragnaros
Ranged dpsek és egy Tank számára !
Honor and Glory @ Ragnaros
Általános tagfelvétel 25fős raidre, Progress: 13/14HC
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
Silver River @ Ragnaros
Damage Dealer és Healer classokat várunk. Progress: 13/14 HC (25)
+ új recruit beküldése
topik WoD béta kalandoz...
A Lumber Millt kb fél óra alatt meg lehet szerezni. Gorgrond felvezetőküldijei után eljutsz Highpassba és ott építed meg. Ha jól emlékszem ekkor még nem tudtam megvenni a tekercset a Garrisonban. Következő alkalommal amikor ott jártam már 94 voltam és akkor már engedte, ebből gondolom, hogy lvl 94 a szinthatár.
Norton - 6 perce
topik WoD béta kalandoz...
Semmi gond, ugyis kiléptem pár perc múlva. Smiling
Delfi - 20 perce
topik WoD béta kalandoz...
afkoltam bocsi. Két dolog miatt lehet piros a Lumber Milles tekercs vendornál. Még nem sikerült kitesztelnem de vagy azért mert még nem szerezted meg küldiből Gorgrondban vagy azért mert csak lvl 94-től lehet megvenni. Én az utóbbira tippelek, de nem merem biztosra állítani.
Norton - 1 órája
topik WoD béta kalandoz...
Nincs bajom a jelenlegi állapotokkal. Még így, ilyen nehéz körülmények közt is be-belépek és nézegetem. (Egyébként imádom a WoD-t, nagyon tetszik repülés nélkül is, bár nekem nem volt gondom az elvételével) Azzal van bajom, hogy nem tesztelhetek annyit, amennyit egy amerikai. Nem vihetek át mondjuk egy BS-t vagy enchantert.
Norton - 2 órája
topik WoD béta kalandoz...
Turelem baratom, hat hol van meg a megjelenes Smiling
Tüsi - 3 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta Christie Golden - War Crimes 2. rész
24
mgitta - 2 napja
Akkor folytassuk a pár napja megkezdett történetet Garrosh tárgyalásáról, amely lezárta a MoP kiegészítőt, és egy egészen új fejezetet nyit...
mgitta Christie Golden - War Crimes 1. rész
29
mgitta - 7 napja
Jöjjön a híres-hírhedt Wow-regény tartalmi összefoglalója, amely lezárta a MoPot és felvezeti a WoDot. Főszerepben Azeroth főbb vezetői.
Phoenixhunt Mistweaver monk a WoD-ban
36
Phoenixhunt - 8 napja
A MoP megjelenése óta a mistweaver monk a kedvencem. az esetek 95%-ban csak PvP-zni szoktam vele, ezért PvE-ről nem sokat tudok mondani. Miért szeretem jelenleg a monkot?
cyberpunk666 Racial bónuszok - Warlords of Draenor ß patch July 17
47
cyberpunk666 - 10 napja
Az angolom nem a legjobb, de unatkozom...
Angerley Stranglethorn Fishing Extravaganza
6
Angerley - 11 napja
Úgy gondoltam csinálok egy leírást egy hetente ismétlődő eventről, így aki esetleg nem tudott eddig róla az ezután belevetheti magát a heti halászverseny izgalmaiba. Smiling
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu