Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Blacksail Pirates @ Ragnaros
Kiemelten keresünk: Holy Palát, Balance Druidát és Ranged DPS-eket - 13/13 HC, 2/13 M HFC
Equinsu Ocha @ Arathor
Az Equinsu Ocha guild progress raidereket keress !! 12/13 HC
Honor and Glory @ Ragnaros
HFC Mythic-re keresünk DPS-eket és 1 Healer-t!
Az angyalok serege @ Arathor
Általános tagfelvétel értelmes játékosok számára
The Iron Horde @ Ragnaros
Shaman és Monk Healer. 13/13HC, 3/13M
+ új recruit beküldése
topik RIFT talent
 Kétlem, hogy egy ilyen bonyolult talent rendszer újra életképes lenne. Teljesen átment casualba a játék. Ezzel a lófasz semmivel is problémája van egyeseknek. Plusz amit Wolvi írt az egy lényeges dolog.
Cseho - 2 órája
topik RIFT talent
 Sziasztok!
Hykant - 3 órája
topik RIFT talent
A probléma az ezzel a megoldással, hogy Hardcore szinten megint egy kötelezően min-maxolt buildet kellene használni; ha meg nem játszol optimálisan, akkor sok guildben/fórumon jön az, hogy "hátráltatszűűod a csapatod" Sticking out tongue Hogy őszinte legyek, én egy ideje már nem a vanilla/Rift-féle talentfákban látom a jó megoldást, hanem a Secret Worldben alkalmazott "tanuld meg a téged érd
Wolverine - 8 órája
topik Wownight rádió ut...
Sziasztok, bő 8 év után sok szerencsével sikerült meglelni a rég " elveszett " WoW rádió adásokat Smiling Az érdem nem az enyém, a 4. adás volt csak meg és az egyik srác írt hogy neki megvan az összes egy régi winchesteren. Sziasztok es jo szorakozast Smiling 1. adás https://www.youtube.com/watch?v=... 2. adás https://www.youtube.com/watch?v=... 3.
Gwendir - 23 órája
topik Guild Kereső...
 Sziasztok! Keresek olyan magyar guildet, akik nem hc progress orientáltak, jó a hangulat és belefér ha csak heti 2-4 raidet tudok vállalni. 
Dhargos - 31 napja

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
thagan Warcaft movie teaser - kamerás
8
thagan - 1 napja
 Kikerült egy újabb teaser, még több orc. ORCraft?!
mgitta Illidan, az aranyszemű fiú
0
mgitta - 3 napja
A Warcraft világának egyik legnépszerűbb karaktere a Legionnel visszatér közénk, ez pedig kiváló alkalom, hogy egy kicsit közelebbről is megismerkedjünk vele.
Nessaj WoW klasszikus RPG stílusban!
0
Nessaj - 5 napja
Azt hiszem végre ismét találtam egy addont, ami kötelező lesz amíg frissítik a fejlesztők. CSEKK! Smiling
Norton Apexis Crystal AFK farm a bonus event alatt
3
Norton - 12 napja
Holnap kezdődik az Apexis bonus event, ami alatt a mobokből 200%-al több kristály esik. Ha még nem ismerted a híres Iron Front AFK farm módszerét, most megmutatom. Szinte nulla munkával, óránként 8-10 ezer kristályt szerezhetsz: [video:https://www.youtube.com/watch?v=C5X5ik0kIx0]
Norton A random HC loot pinata lett a hotfix óta!
21
Norton - 14 napja
Mostanában nagyítóval kell keresni egy jó kis gold tippet. Szerencsére találtam nektek egy jót. ...wait for it... Farmoljatok Random Hc-t!
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu