Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Omnislash @ Arathor
DPS és Heal a Mythic raidekre
Equites @ Arathor
Progressz raid csapatunk bővítéséhez keresünk aktív játékosokat.
Eternity Origins @ Ragnaros
Régen HC progress raider voltál, de már kevesebb az időd? Profi csapat, szűk családias hangulat, heti 2 raid VAS+KEDD 21h-24h
The Last Keepers @ Draenor
Általános TGF 18+ (level 1-100)
Fulmination @ Ragnaros
Minden cast!(kiemeltem healer és dps)
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
A 6.3tól meg bevezetik a gyalogtaxit (egy kis fickó fog elvezetni a célodhoz gyalog)és vasárnap zárva lesznek a szerverek, hogy még több időt tölthess a családoddal vazze
Szotty - 8 órája
topik Vazze topic
 A Diablos közös bages megoldás kéne ide is vazze.
Cseho - 18 órája
topik Vazze topic
 Mi van már ezekkel a blizzesekkel... repülni nem repülhetünk, de menjünk mindenhova teleporttal. Vazze, amikor repültem, legalább ott ültem a gép előtt, nyomtam a W-t, és néztem körbe az egérrel, hogy ez, meg az milyen jól meg lett csinálva.
Nicco - 18 órája
topik Vazze topic
 Soon. Nem tudom mit akarsz vazze, a Mass Mill-re 6.2-ig kellett várni. (Igaz az is eléggé "érdekesen" lett megoldva).
Woolfie - 18 órája
topik Vazze topic
Ha egy sima mezei addon ki tudja jelezni a szerveren lévő pénzmennyiségemet, ha a blizzard össze tudja szedni az inaktív accounton a token árát, akkor mi a halálért kell még mindig a karaktereim között küldözgetnem a pénzt vazze, miért nem kezeli le a játék?
Delfi - 19 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta 6 dolog, amit megtudtunk a Warcraft filmmel kapcsolatban
7
mgitta - 20 órája
Mármint azon kívül, hogy eszméletlen jó lesz. A WIRED magazin ültette le egy rövidke beszélgetésre Duncan Jonest, a Warcraft mozifilm rendezőjét, hogy áruljon el már pár kulisszatitkot A filmről, amit minden Warcrafttal játszó személy izgatottan és kíváncsian vár.
Norton Gold Hungary: A Nagy Salvage Yard teszt
12
Norton - 8 napja
A posztban arra keressük a választ, hogy mennyit ér egy Salvage box, és megéri -e a Salvage Yard. A tesztben 619 db ládikából igencsak meglepő számok jöttek ki. Vajon megéri egy small plotot lefoglalni egy ilyen buildingnek? Neked megérte?
Rambo092 Kitekintő: Hamarosan jön a HotS
17
Rambo092 - 10 napja
Mához két hétre (június 2.) jelenik meg hivatalosan is Heroes of the Storm, ahol a Blizzard univerzumokból összegyűjtött legnagyobb hősök feszülnek egymásnak egy eszméletlen jó MOBA-ban. Ha nem volt szerencsétek bekerülni a bétába, itt adok nektek öt okot, amiért érdemes kipróbálni.
Norton Orgrim Doomhammer a Warcraft filmből
5
Norton - 10 napja
"Egy kép többet mond ezer szónál. Két kép pedig kész regény lehet." Azt hiszem van miért várnunk a Warcraft filmet.
mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 1. rész
4
mgitta - 16 napja
Elgondolkoztatok már azon, hogy mi a különbség a Warlordok életében a mi világunk és az alternatív világ esetében? Anne Stickney igen, és meg is írta egy cikkben, amit le is fordítottam volna.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu