Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Angyalok Serege @ Arathor
Nálunk a közösség és az élmény az első! Érdekel? Gyere és nézd meg!
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel fix spotra!
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Silver River @ Ragnaros
Nem classokat keresünk. Értékes játékosokat.
+ új recruit beküldése
topik A Pet Battle System
Az tuti, a plüssbizbasz nagyon tetszik, rá fogok állni az öcsire ha elmúlt a nagy kieg eleji roham.De minimum egy WoWhead fordítás lesz róla.
Norton - 3 órája
topik WoD béta kalandoz...
13-án 0:01-től már a Warlords fog menni. #788: nemrég tettek be a RF-be is szettet, de ezeknek a bónusza gyengébb, mint a normál T17 szettbónusz; ráadásul általános és nem kasztspecifikus. Hacsak azóta át nem írták.
Wolverine - 3 órája
topik A Pet Battle System
Szerintem nem lesz vészes, majd Norton ír rá hiper-szuper taktikát Laughing out loud
Nuwiel - 3 órája
topik WoD béta kalandoz...
Arra azért figyelj, hogy ne vegyél mindent biztosra, amit ott olvasol. Vannak guide-k amiket utoljára 1 hónapja frissítettek és olyan itemeket/recepteket tartalmaznak, ami vagy már nincs a játékban, vagy teljesen mások az apalanyagok. Épp a szakmák leírását csinálom és ha a WoWheadre hagyatkoznék tele lenne hibával. Remélhetőleg frissítik hamarosan.
Norton - 3 órája
topik Vazze topic
Nincs lvl 91. Nincs Garrison. Nincs új terület.Értem én, hogy ott van a gépemen, de hát vazze, csak november 13-tól lesz hozzáférhető, úgyhogy azt leszámítva, hogy nem kell aznap telepítgetni/letölteni olyan, mintha ott sem lenne. Sticking out tongue Smiling Ellenben a máris használható motorral. Amit nem használok, de ez már más kérdés. Laughing out loud
Frosty - 4 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Ilyen volt a World of Warcraft - nosztalgia sorozat
3
Norton - 9 napja
A 10. évforduló a nyakunkon. Kevesen tudják, de már bőven belépett a játék a 13. életévébe is. Tudtad például, hogy:
  • Undead játékosok képesek voltak kommunikálni az Alliance játékosokkal?
  • vagy, hogy az eredeti elgondolás szerint mindössze 100 quest lett volna az Alli és a Horde oldalon is egyaránt?
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 11 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 19 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 19 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 21 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu