Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Feritas @ Ragnaros
Mage, Balance Druid
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel fix spotra!
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Már beindult a meme gyár vazze Laughing out loud
Norton - 7 perce
topik Vazze topic
Még nem, vazze Sticking out tongue Oké, én most sírva röhögök minden bajom ellenére.
Wolverine - 9 perce
topik Vazze topic
Megkérek mindenkit vazze, hogy fogjátok rövidre. Növeli a forgalmam ha sokat írtok és sokáig nyitva a böngészőm! Laughing out loud
Norton - 13 perce
topik Vazze topic
Tudom, vazze, nekem nem kell mondani. Ez az egész indoklás bullshit, és a tervezett adómérték rengeteg céget kinyírna, rengeteg mást kivonulásra késztetne, és a végén sokkal nagyobb szopás lenne az egészből, mint amennyi bevétel.
Wolverine - 17 perce
topik Vazze topic
Jobbulást vazze. De ez egy hülyeség... Mi az, hogy többen használnak netes szolgáltatásokat, mint telefont vazze? Megmondom mi ez vazze: Ürügy. Meg mondom, ha szigorúan nézed, a telefon is netes szolgáltatásnak minősül, hiszen VoIP alapú már majdnem a teljes magyar vezetékes hálózat.
Adi91 - 19 perce

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 1 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 8 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 9 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 11 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
Norton Te kaptál ajándékot a Blizzardtól?
9
Norton - 19 napja
Érdekes cikk jelent meg a WoWInsideren nem sokkal ezelőtt.Több forrásból is tudni vélik, hogy egyes játékosok ingame levelet kaptak a WoW Dev Teamtől egy-egy kedves üzenettel és csatolmánnyal.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu