Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Silver River @ Ragnaros
Damage Dealer és Healer classokat várunk. Progress: 13/14 HC (25)
Inertia @ Ragnaros
Ranged dpsek és egy Tank számára !
RepliCa.ntwrkz# @ Ragnaros
Tagfelvétel! (SOO 10 Normal+HC)
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Warlock, Elemental Shaman, Balance Druid
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
De volt, Timelessen meg a farm kozeleben mindig lattam egy kettot vazze. De townlongnal tobben voltak, es ugyanabbol a guildbol.. kar hogy nem jegyeztem meg a nevet.. persze csak az afkolosakat oltek, ahogy megmozdult egy hordas vagy odament, mount azt csokolom. Szerintem vett karisok, 90-en az osszesnek 400k alatti volt a hpja.. 
Klary - 8 perce
topik WoD béta kalandoz...
 Tudom, nekem is van béta hozzáférésem, de mégse szeretnék sok mindent lespoilerezni. :DViszont még régen láttam, hogy egy upgrade a Garrison-ban 10 000g meg hasonló (szerintem nem én vagyok az egyetlen aki erre még emlékszik). A kérdésem, hogy ebből maradt még valami? Vagy van a bétában valami ami iszonyú nagy goldsink lesz?
Angerley - 22 perce
topik Palatank
persze Smiling
Fea - 45 perce
topik WoD béta kalandoz...
Rágugliztam régi NC képekre, úgy elkapott a nosztalgia Smiling Anno kaptma egy vírust ami minden file-t átnevezett valami hierogrifás mittudoménmire NC-ben. Az volt életem első vírusa, azt se tudtam mi baja a gépnek Smiling  
Norton - 2 órája
topik Vazze topic
hagyjuk a pvp szerveres faszkodást, a cigánykodás akkor is cigánykodás. ismered a véleményem a témában, felesleges ezen rágódni, mert az érveitek a gankelés mellett úgyis faszágok vazze, ezt te is jól tudod.
Fea - 2 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Új - választható - cat form "Saberon"
12
darkonee - 1 napja
Unalmamban Wowheadet olvasgattam ott vettem észre egy cikket ami egy új druida cat form-ról számol be, miszerint új talentet kaptak a Feral druidák 100-as szinten. 
Nuwiel Azeroth Choppers - a hordás chopper megszerzése
12
Nuwiel - 4 napja
A Blizzard elárulta, hogyan is juthatunk majd hozzá az Azeroth Choppers "verseny" győztes chopperének in-game változatához.
mgitta Christie Golden - War Crimes 2. rész
30
mgitta - 7 napja
Akkor folytassuk a pár napja megkezdett történetet Garrosh tárgyalásáról, amely lezárta a MoP kiegészítőt, és egy egészen új fejezetet nyit...
mgitta Christie Golden - War Crimes 1. rész
29
mgitta - 11 napja
Jöjjön a híres-hírhedt Wow-regény tartalmi összefoglalója, amely lezárta a MoPot és felvezeti a WoDot. Főszerepben Azeroth főbb vezetői.
Phoenixhunt Mistweaver monk a WoD-ban
36
Phoenixhunt - 13 napja
A MoP megjelenése óta a mistweaver monk a kedvencem. az esetek 95%-ban csak PvP-zni szoktam vele, ezért PvE-ről nem sokat tudok mondani. Miért szeretem jelenleg a monkot?
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu