Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Fulmination @ Ragnaros
HFC(13/13HC 3/13M) Tagfelvételt hirdet DPS-ek (főleg rugó,monk warrior) számára Mythicre. Min.: 705+ilvl, 18 év feletti kor.
Equinsu Ocha @ Arathor
Tank,Dps,Heal fix spotra.
Convergence @ Ragnaros
Tagfelvétel aktív RDPS-ek és Healerek számára! 12/13HC
Amber @ Ragnaros
HFC(13/13HC 4/13M) Tagfelvételt hirdet DPS-ek (rugó,monk,Paladin,Hunter) számára Mythicre. Min.: 705+ilvl .
Mangy Frostwolf Dogs @ Ragnaros
5 éves klánunkba tankot, healert és caster DPS-t is keresünk fix spotra, heti 2 darab 3 órás event! 8/13 HC
+ új recruit beküldése
topik Druid vs Hunter?
 Szia! Igaz mind a két kaszt nagyon jó bármire is használod,de hozzátenném ha esetleg szeretsz sűrűn posztot/kasztot váltogatni a druid tökéletes választás mert bármi lehetsz így hosszútávon nem tévedhetsz vele.
pinkunicorn - 3 órája
topik Druid vs Hunter?
 Tapasztalataim szerint mindkettő elég izmos, de én csak annyit tudok javasolni, hogy mielőtt elhasználod a boostot, vagy nézz róluk gameplay-es videót youtube-on vagy csinálj 1-1 karaktert és próbáld ki melyik tetszik jobban. Nekem személyszerint csak a hunterrel kapcsolatban van tapasztalatom, de csak kisebb szinteken, mert valahol 40-50-es szint között megálltam vele.
Lunartouch - 1 napja
topik Kérdések 3.0
Szia! Hogy egy hatalmas Blizzard klasszikust idézzek neked: Soon! Komolyra fordítva. Ezt még nem lehet tudni. Szerintem minden képpen megvárják vele a jövő évet, sőt talán a februárt, hogy az egyetemisták lenyomják a vizsgákat és utána tudjanak rápörögni a tesztelésre. De ez csak személyes gondolat.
Hezorea - 1 napja
topik Kérdések 3.0
 Sziasztok!  A WoW Legion Beta mikor lesz játszható ?
ladiszlai - 3 napja
topik Egyedi, gravírozo...
Sziasztok! Üveg gravírozással és matricázással foglalkozok. Az ünnepek közeledtével egyre több a gamer munkám, rengeteg WoW-os mintát csinálok. A munkáimat a következő linken tudjátok megnézni, illetve rendelni is itt tudtok. https://www.facebook.com/pohargr...
Griveslolx - 3 napja

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
laptos Kitalált történet a Warcraft történelmében
0
laptos - 15 napja
A WoW lore nagy kedvelője és a játék rajongója vagyok, és unaloműzésként találtam ki ezt a kósza történetet a karakteremről, aminek első részét most szeretném megosztani veletek is.
bali9023 Warcraft Movie Trailer
1
bali9023 - 25 napja
https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc Csodálkozok h még senki se rakta ki, kötelező "estimese" mindenkinek Eye-wink
Norton Újjáéledt a JC szakma!
2
Norton - 64 napja
Reneszánszát éli a Jewelcrafting szakma. A Timewalking bonus event visszahozta a JC becsületét. Ezreket kereshetsz a Timewalking gemekkel ha az elsők között lépsz be a még kiaknázatlan piacra. Cikk a Gold Hungary blogon.
Nessaj A WarCraft Története - 2. rész
0
Nessaj - 65 napja
Az második fejezetben Azeroth megformálásával foglalkozunk. CSEKK!
mgitta Új regény, amely a Warcraft filmet előzi meg
7
mgitta - 65 napja
Míg úgy tűnik, hogy 2015-ben végleg Warcraft regény nélkül maradunk, addig 2016-ban a Warcraft Chronicles mellé egy újabb fog társulni: 2016. május 3-án kiadják a Warcraft: The Official Prequel Novel című regényt.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu