Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Pony And Cat @ Ragnaros
Dpseket, healereket és 1 tankot fix spotra
The Iron Horde @ Ragnaros
MW-WW Monk, Holy Paladin, Feral Druid, Resto Shaman
RepliCa.ntwrkz @ Outland
RBG-re keresünk fix spotra embereket!!!
Eternity Origins @ Ragnaros
Heti 2 raid, VAS+KEDD 21h-24h ::: Veterán csapat, családias hangulat, full N&HC progress, főként ranged TGF 6.2-re!
Equinsu Ocha @ Arathor
Az Equinsu Ocha guild progress raidereket keres a mostani aktiv csapataba.
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem, de lehet meg fogom tenni. vazze:(  alap, ha látok valakinél poolt/bányát/virágot nem szedem ki alóla.
Nyissznyussz - 16 órája
topik Vazze topic
Nekem a kedvencem, amikor odateleportálok egy rare-hez az arakkoás kristállyal és mire a töltőképernyőről kikerülök, akkora halott vazze Laughing out loud
Rambo092 - 16 órája
topik Vazze topic
 Ha allys akkor ált berakom ciklonba vagy ellököm a picsába ^^ A hordás parasztokkal viszont nem tudok mit kezdeni vazze -.-'
Cseho - 17 órája
topik Vazze topic
engem az baszott fel múltkor, hogy töröm magamnak az utat a sok mocskos ork között egy fel apexises ládáért, mire egy pofátlan idióta odaszalad és már ki is lootolta. a bunkóságnak is van határa vazze. a láda mellett álltam fél yardra marha sok mobbal a nyakamon.
Fea - 17 órája
topik Vazze topic
Melyik csoportra gondolsz, vazze? World of Warcraft - Hungary, vagy World of Warcraft Hungary? Laughing out loud Az előzőben, ahol Wolvie, Farkaska, és én vagyunk adminok, ott a két csodabogár kb. vagy naponta egyszer, vagy kétnaponta linkel, az szerintem nem túl idegesítő, és ha WoW-val, vagy legalább Blizzard játékkal kapcsolatus a streamük, akkor maradhat.
UchihaItachi - 19 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Tanaan Jungle Gold Guide
16
Norton - 3 napja
Ezúttal titokzatos maradok, és csak a konklúziót teszem ide.
Bountystd Bounty és barátai kibeszélik a Warcraftot/Delta/
2
Bountystd - 4 napja
 Elég mesés címet sikerült adnom ennek a kis WoWBlognak, a lényeg az, hogy készítettünk egy podcastet a youtubera, amiben szeretnénk átfogóan az egész gamer kultúrát megragadni. Valahol el kell kezdeni, ezért a Warcraft univerzum elemzésével kezdtük pár hete.
mgitta A Kárhozat Rejtjele Draenoron
1
mgitta - 5 napja
Tegnap vettem észre a Bleeding Hollow-s garrison campaign alatt, hogy a szövegben feltűnik a Cipher szó, és ez régi emlékeket idézett fel bennem BC-ből. Aztán ma a Blizzardwatchon pont erről írt Matthew Rossi egy kiváló cikket.
mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 2. rész
5
mgitta - 11 napja
Habár a cikk most már talán több mint egy hónapos, én mégis adós maradtam az írás 2. felével, amelyben Ner'zhult, Gul'dant és Grommasht hasonlítjuk össze a két különböző idővonalon, a végén pedig egy apró spekuláció is belefér.
TJ Archimonde Defeat Cinematic
8
TJ - 12 napja
Napvilágra került Hellfire Citadel végén levő trailer, amely Archimonde halála után kerül levetítésre! Smiling [video:https://www.youtube.com/watch?v=_lieulbyk9I]
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu