Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Insanity Reborn @ Ragnaros
Healer és melee dps
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános Tagfelvétel!
Tuzsarkany @ Arathor
Há' gyere má ide no. www.tuzsarkany.hu
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Tagfelvétel tapasztalt és aktív játékosoknak, WoD Mythic raidekre!
Gemology Industry @ Ravencrest
Mindenkit szeretettel várunk!
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
 Jah. Ilyesmi. Mondjuk a 630-as tárgyak megvétele csak 3-4-5000, de ezekhez a két upgrade az sokkal, de sokkal több és persze meg kell legyen az előző verzió is a tárgyból, vazze. Ha mindent meg akarnál így venni (ami kb értelmetlen) az 189 000 kristály, ami kb. 200 nap. Ha csak egyet maxolnál ki az 27-40 nap, vazze.
GodBadka - 1 órája
topik Vazze topic
vagyis megszüntették a valort és kaptatok valort. csak most apexisnek hívák és nem vásárolni hanem upgradelni kell. értem. makes sense... jah és nem 1 hétbe telik még megveszel egy itemet hanem egy hónapba. #hi5
Fea - 2 órája
topik Kérdések 3.0
 Rendben, köszönöm!Smiling
Bence9555 - 2 órája
topik Előfizetési és re...
Koszonom a gyors valaszt!
dormi - 3 órája
topik Vazze topic
Az megvan, de azta írja, hogy nehéz feljutni az emeletre? Wat? xD Amúgy innen, vazze.
Frosty - 3 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Hotfix Season: Változás a szakmákban és craftolt itemekben
1
Norton - 1 napja
Változott a rare itemek disenchant "yieldje". Az eddig megszerezhetetlen scribe glyphek megvehetők vendortól.Tisztázzuk a followerek work order bonuszát (jelenlegi állás) ...és sírunk egy kicsit, amolyan semi-hater stílusban.
mgitta A rejtélyes naaruk
7
mgitta - 2 napja
Lore-rovatunk következik: Nem egyszerű egy olyan fajról írni, amelyről nem tudjuk, hogy honnan jöttek, kik ők, hányan vannak, mi a történelmük. De azért megpróbálom összefoglalni azt a keveset, amit tudunk erről a lenyűgöző fajról.
Norton Bemutatták a Blood elf modelleket
11
Norton - 3 napja
A Twitteren jelentette be a Blizzard egyik új hírezős csatornája a WarcraftDevs (@WarcraftDevs), hogy holnap, azaz kedden bepillantást nyerhetünk a készülőben lévő Blood elf modellekbe.
Norton 5 nap kárpótlás
32
Norton - 9 napja
Az instabilitási problémákat kárpótolandó, a Blizzard 5 napot ír jóvá azoknak az accountoknak, amik november 14-én aktívak voltak. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12822492167?page=22
Grimmfandan A level 100-as kategóriában pedig a győztes nem más miiiint....
10
Grimmfandan - 15 napja
 Nem Athene (world best paladin) karaktere Auxilla. Ha a Blizzard munkatársai engedték volna (de nem...) akkor az indulás után 2 órával már dingelt volna, immáron századszor.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu