Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Deep Tranquility @ Ragnaros
[14/14 HC 25 MAN] A mythic csapatba FŐLEG WARLOCK, de más kiemelt képességű játékosok jelentkezést várjuk!
True Spirit @ Ragnaros
Általános tagfelvetél 6.0 Mythic, majd WoD Mythic raideléshez
Cenarius Legacy @ Outland
Recruit Mythic
Silver River @ Ragnaros
Nem classokat keresünk. Értékes játékosokat.
+ új recruit beküldése
topik Képregény
 Ez nagyon érdekes lesz. Az Avengers comicban már említették az X Nation-t, az egységes mutáns nemzetet.  Úgy néz ki ez 3 hét múlva jön létre az AXIS-ban. Apocalypse lesz a vezetőjük Laughing out loud Ship védelmezi őket. Bárki aki nem mutáns és megközelíti a határaikat azt  azonnal megoli.
Cseho - 3 órája
topik Gyors kérdések, (...
Azért sw tele szokott lenni, ha jó szevert választasz. De van egy csomó kihallt.Egy csomó helyen az a horda alli arány 90:10-nél is durvább, szóval az sem mindegy, hogy melyik szerveren milyen frakcióba mész.
cyberpunk666 - 8 órája
topik Gyors kérdések, (...
 Na mostmár minden világos kivéve egy valamit. Picit játszottam próba képp tört szerveren. Alli oldalon az online létszám 1100 fő volt. És tömve volt volt sw, tömve volt elvyn forest minden. Rengeteg fejlődő karakter stb.
Dáriussz - 8 órája
topik Gyors kérdések, (...
PVE - akkor pvp-zel, amikor akarsz. Aréna, BG, minden elérhető.
Breor - 10 órája
topik Vazze topic
Nah akkor a 85os druidomnak is lesz eselye hogy lassa pandafoldet.. owait.. ha van 11 karim az egyik szerveren, de egyet kitorlok akkor egy masikkal tudok meg transzferelni oda ugye? Vazzee.. 
Klary - 10 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Ilyen volt a World of Warcraft - nosztalgia sorozat
1
Norton - 3 napja
A 10. évforduló a nyakunkon. Kevesen tudják, de már bőven belépett a játék a 13. életévébe is. Tudtad például, hogy:
  • Undead játékosok képesek voltak kommunikálni az Alliance játékosokkal?
  • vagy, hogy az eredeti elgondolás szerint mindössze 100 quest lett volna az Alli és a Horde oldalon is egyaránt?
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 5 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 12 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 13 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 15 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu