Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bushido @ Arathor
Flex/normál raider + általános tgf.
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános Tagfelvétel!
Equites @ Arathor
Ranged Dps, Heal(monk), Tank
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem tudom, hogy véglegesítették e már az árakat, de azt írták régebben, hogy nincsenek még belőve.Láttam newsvendoron is a kérdésed, most megyek bétába megnézek amit tudok, bár kétlem, hogy HC dungeon behív. szerk1: ezt fogom szerkesztgetni, amíg engedi.
Norton - 6 perce
topik Vazze topic
 Akkor a WoD is azért lesz ilyen szar vazze? Szerk.: Felteszem a kérdést itt is amire senki nem adott eddig választ (érthetetlen okokból...): A 2150 JP-ból megvehető mamut ára 10k gold lesz. Ezzel kapcsolatban két kérdés: 1, Össze fogok-e szedni 10k goldot 5, max 6 HC dungeon kifarmolásával?
Adi91 - 58 perce
topik Vazze topic
Én már a fejlesztés fázisában se bírtam a fickót vazze. Egy régi posztomban ki is figuráztam, amolyan "Nortonosan". Smiling szerk: meg az előző HSZ-hez is: vazze. Smiling
Norton - 2 órája
topik Vazze topic
 Erről nem is tudtam. Én ezért biztosan kirúgtam volna. Ilyet nem tehet megegy ekkora cég game designere... (ezek szerint mégis...)  A diablo 3 a blizzard valaha készült legnagyobb szégyene. A rekordokat a diablo 2 miatt döntötte meg. Aztán az aktív játékosok száma, meg olyan meredeken zuhant, hogy az valami hihetetlen.
cyberpunk666 - 2 órája
topik Vazze topic
Valamint a rajongói közösség keményen becsmérelte, amit a legendás játékkal tett. Mellettük állt ki a D2 megalkotója (nem jut eszembe a neve, de akkora ember, hogy istenítik) teljesen diplomatikusan.Erre Jay válasza neki: Fuck that Loser.  Gratulálok. Akkor híresült el ez a kép: link
Norton - 2 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton A garrison missziók rewardjainak áttekintése
0
Norton - 1 napja
Azok akik nem bétáznak, biztosan kíváncsiak, hogy mi is a helyzet a garrison follower missziókkal. A mission rewardok sokfélék lehetnek. 
Veresmanccs Lords of War part 5 - Maraad.... wait, what?
35
Veresmanccs - 4 napja
 [video:https://www.youtube.com/watch?v=t6LIty6Uea4]
darkonee Véget ér az "Első Évad"
18
darkonee - 4 napja
Az amerikai oldalon napvilágot látott egy cikk, amely a játékosokat emlékezteti pár lényeges dologra. A Warlords of Draenor megjelenése előtt néhány héttel élesedni fog a 6.0.2-es patch amiben lezárul az Első Évad-ja a MoP-ban népszerű néhány elfoglaltságnak.
Norton Törölt karakter vissszahozása? Már lehetséges!
4
Norton - 5 napja
A Warlords of Draenor bétájában figyeltem fel egy új gombra a karakterválasztó képernyőn. A gombot használva visszahozhattam a törölt premade karaktereket. Nagy ötlet, bárcsak lenne ilyen live szervereken is – gondoltam.
cyberpunk666 Ne fuss ki az időből, hogy megszerezd a hordás choppert!
10
cyberpunk666 - 5 napja
  Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy megszerezd a Horda chopperét. Jelentkezz be most, hogy bekerülhessen ez a mechanikus csodaa gyűjteményedbe, mielőtt túl késő lesz.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu