Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Amber @ Ragnaros
TGF Tank es DPS szamara HM : 7/7HC & 1/7M || BRF: 7/10 HC
Tűzsárkány @ Arathor
BrF HC-ra keresünk healert és dpseket fix spotra.
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel fix spotra DPS-ek és 1 Monk Heal számára!
Huligánok @ Ragnaros
Induló PVP klán keres BG mániás tagokat!
+ új recruit beküldése
topik Kérdések 3.0
"WAS THAT VISION AT THE END?!?!?!?!?""It was my friend. It was.""Oh, I mistaked him for Kang the Conquer, because the purple skin color instead of the orange and green. But yeah excited for the Vision.":D
Tegri - 6 órája
topik Kérdések 3.0
Ki az a bácsi az Age of Ultron #3 trailer végén 2:02-nél? https://www.youtube.com/watch?v=JAUoeqvedMo#t=125
Norton - 7 órája
topik Kérdések 3.0
Ha "smart" tévéhez billentyűt szeretnék csatolni, bármilyen vezeték nélküli megteszi, esetleg USB csatolós vezetékes? Sosem volt még ilyenem, és nem feltétlen szeretnék sokat költeni. A válaszokat előre is köszönöm.
Miazmiaz - 9 órája
topik Kérdések 3.0
Encha mindig kell, jc szinten.. 
Klary - 13 órája
topik Loreturizmus
Oh, elnézésedet kérem, akkor csak én hiszem azt, hogy mindenki, aki erről kérdezősködik, ugyanúgy fel van csigázva, mint én Smiling
mgitta - 13 órája

bornakk
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Frosty Hősi hibák, hősi erények 1. rész
4
Frosty - 12 órája
(Mivel néha itt-ott látok RP-ről nyilatkozni embereket, ezért gondoltam felteszem ezt a hasznos cikket. Smiling -- Megjegyzés: egy kis önismereti leckének is hasznos lehet, szóval nem csak RP-seknek ajánlom.) Hősi hibák, hősi erények(by Edanna -The Sha'tarFordítás: én. Sticking out tongue) Bevezetés:
mgitta A Cataclysm története 1. rész
17
mgitta - 4 napja
Folytassuk tovább a Wow történetét átfogóan bemutató sorozatot, jöjjön a Cataclysm történetének első felvonása.
darkonee Patch Note 6.1
23
darkonee - 13 napja
Íme a 6.1-es PTR Patch Note egy része, a karakterek és a talentek változását nem tartalmazza, arra már nem volt energiám. Nameg ez is elég hosszúra sikeredett. :) Az esetleges elgépelésekért elnézést. Valamint szintén elnézést kérek, ha valamit félrefordítottam, kezdem már kiismerni az új dolgokat pl. Garrison, de még vannak dolgok amelyek nem teljesen tiszták.
mgitta A Wrath of the Lich King története 3. rész
7
mgitta - 15 napja
Utolsó részéhez érkezet a WotLK történetét feldolgozó sorozat. Lássuk, hogy hogyan birkóztak meg Azeroth hősei Ulduarral és Icecrown Citadellel, illetve a kiegészítő címpszereplőjével, a Lich Kinggel. A két halálisten
mgitta A Wrath of the Lich King története 2. rész
4
mgitta - 17 napja
Az elmúlt alkalommal a WotLK történetét kezdtük el összefoglalni, és eljutottunk a kiegészítő tematikus középpontjáig – a Wrathgate-nél történt eseményekig. A folytatás még mindig túl hosszú, így két részre szedtem.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu